Voor leerlingen

Voor studenten

Het platform waar je altijd en overal eenvoudig je praktijkopdrachten en ervaringen kan inleveren

///

App4Talent voor studenten

Vanaf nu kun je met één druk op de knop eenvoudig je (praktijk)opdrachten en ervaringen altijd en overal inleveren.

App4Talent is direct te gebruiken op je smartphone, tablet of computer. Het enige wat je nodig hebt zijn je eigen kwaliteiten, die je wilt laten zien aan je docent(en) en begeleider(s).

Digitaal Portfolio

In je portfolio verzamel je projecten van je praktijkvorderingen. Je kunt zelf bepalen welke projecten je inzichtelijk wil maken en welke je liever voor jezelf houdt. Projecten waar je het meest trots op bent en die de talenten en kwaliteiten het beste weergeven, kun je als favoriet markeren waardoor ze zichtbaar worden in
je profiel.

Profiel

Gaandeweg bouw je een persoonlijk profiel. In het profiel kun je beschrijven wie je bent. Daarnaast geeft het profiel een overzicht van je werkervaringen, favoriete bewijsstukken en leerlijnen. Tot slot wordt het profiel afgesloten met aanbevelingen van praktijkbegeleiders en/of werkgevers. Het profiel is geschikt om bij sollicitatiegesprekken te gebruiken.

Bewijsstukken

Bewijsstukken In de app beschrijf je wat je doet en wat je kunt door projecten aan te maken. Je beschrijft eerst wat je gaat doen. Daarna koppel je een leerlijn aan het project. Tijdens het uitvoeren van het project maak je foto’s of video’s van het proces en natuurlijk een foto van het eindresultaat. Wanneer het project klaar is, reflecteer je op jouw project. De docent sluit af met zijn feedback.

App4Talent webapplicatie

Naast de app kun je ook de webversie gebruiken. In de webversie kunt je alles doen wat je in de app kunt doen. Werk je liever achter een computer, dan kan dat. De webversie geeft een goed overzicht van het profiel. De webversie geeft je ook een duidelijk overzicht van de leerlijnen waaraan je hebt gewerkt en welke leerlijnen nog de nodige aandacht nodig hebben.

Betere educatie, voor een betere toekomst